Försäkring och driftsäkerhetsavtal

För att du ska kunna känna dig extra trygg och säker, ingår för alla befintliga och nya privatkunder hos Sölvesborg Energi utan kostnad en försäkring som går in och täcker självrisken i din hemförsäkring med upp till 5000 kronor, om det skulle uppstå till exempel en vattenläcka i fjärrvärmeanläggningen. Genom att teckna driftsäkerhetsavtal med oss, har vi dessutom via fjärravläsning koll på din anläggning dygnet runt, året om.

Så här fungerar försäkringen

Självrisken för ersättningsbar egendomsskada i hemförsäkringen täcks med upp till 5000 kronor per skadetillfälle och kund, om det skulle uppstå fel i fjärrvärmecentralen eller i ditt värmesystem som orsakar till exempel ledningsbrott, överhettning eller översvämning.

För kunna ta del av försäkringen, behöver du anmäla skadan till ditt försäkringsbolag, och därefter fylla i en blankett som vi skickar vidare för att du ska få din utbetalning, läs mer i dokumenten nedan.

Driftsäkerhetsavtal

Genom att teckna driftsäkerhetsavtal med oss, har vi dessutom via fjärravläsning koll på din fjärrvärmeanläggning dygnet runt, året om och hjälper vid behov till att byta ut delar. Vid akuta fel kan vi rycka ut dygnet runt, året om. Om felet ligger hos oss, kostar våra utryckningar aldrig någonting.

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad: