Praktik och examensarbete

Som praktikant eller student hos Sölvesborg Energi har du stora möjligheter att påverka och göra skillnad. Hos oss får du utrymme att använda din kompetens och erfarenheter att ta med dig in i framtiden, och vi får värdefull input från dig. Vi hoppas att vi kan inspirera fler till att satsa på vår bransch, och tar gärna emot förfrågningar om all sorts praktik och examensarbeten.

Examensarbete och uppsatser

Genom att göra ditt examensarbete eller skriva B- eller C-uppsats tillsammans med oss får du chansen att fördjupa dig i någon av våra verksamheter, och vi som arbetsgivare får lära oss nya saker. Det finns ofta möjlighet för dig som student på till exempel yrkeshögskola eller högskola att göra den här typen av skolarbeten i samarbete med oss.

Praktik

Praktik ger dig en inblick i hur verksamhetens vardag och arbetsuppgifterna ser ut. I största möjliga mån försöker vi erbjuda praktikplatser för studerande i grundskola, gymnasiet, högskola, yrkeshögskola eller arbetssökande, till exempel PRAO (praktisk arbetslivsorientering, det som tidigare kallades tidigare PRYO; praktisk yrkeslivsorientering) LIA (lärande i arbete) eller VFU (verksamhetsförlagd utbildning).

Sommarjobb, feriearbete

Varje år tar vi emot ett antal gymnasieungdomar inom ramen för Sölvesborgs kommuns feriearbete Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Ange i din ansökan om du är intresserad av att bli placerad hos oss.

Relaterade kontakter

Senast uppdaterad:

Om oss