Grönare Liv

En mässa för miljön

På mässan "Grönare Liv" pratades det energi, miljö och ekologi. De utställare som fanns på plats värnade om vår jord och de resurser vi använder. Sölvesborg Energi fanns givetvis med.

Byt kläder med varandra så minskar vi "slit och släng mentaliteten". Tillverka din egen solenergi är en möjlighet för att ta till vara på solens värmande strålar. Odla närproducerade grönsaker och minska därigenom transporterna och därmed utsläpp av koldioxid. Argumenten var många på mässan som skapade eftertanke.

Sölvesborg Energi fanns givetvis med eftersom vi är ett företag som värnar om miljön. Vatten- och avlopp är något som är centralt för alla invånare. Ca 30 miljoner kronor investeras årligen på vattenverk, vattenborror och anslutning av enskilda avlopp.

Fjärrvärme har blivit en succé där många väljer biovärme från Nymölla bruk som uppvärmningalternativ. Årligen levererar vi 46 GWh värme vilket motsvarar ca 5 000 kubikmeter olja.

Sölvesborg Energi är certifierade enligt ISO 14001 vilket innebär att vi ständigt strävar efter att bli bättre. Det innebär att vi gör insatser för miljön på ett eller annat sätt när vi bedriver vår verksamhet.

Vi vill framföra ett tack till arrangören av mässan "Grönare Liv".

Gå direkt till:

Uppdaterad: 2012-05-02 Ansvarig: Sari Erlandsson

Sölvesborg Energi | 294 80 SÖLVESBORG | Besöksadress: Energivägen 10
Tel: 0456-81 68 80 | E-post: info@solvesborgenergi.se

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats.
Om du inte samtycker till användandet av cookies kan du blockera dessa i din webbläsares inställningar.